TRICORP - Premium

Kleding met een knipoog naar fashion

Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidede kleding, gemaakt van vernieuwende materialen.
 
De werkkleding van Tricorp is altijd modern, comfortabel en gemaakt van sterke stoffen. Toch zijn er functies, dragers en bedrijven voor wie de kleding extra speciaal en extra onderscheidend mag zijn. Met Tricorp Premium wordt aan die wens gehoor gegeven.
 
De kleding onder dit label is uitermate geschikt voor werknemers in een commerciële omgeving. Denk hierbij aan winkel- en horeca- personeel, ZZP'ers, bakkers, chauffeurs en magazijnmedewerkers. Met Tricorp remium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling. Uw personeel is ten slotte ook het visitekaartje van uw bedrijf!

Presentatief, functioneel en trendsettend

De kleding onder Tricorp Premium heeft een knipoog naar fashion. De modellen, kleuren en pasvormen stijgen uit boven de standaard Workwear. Met Tricorp Premium presenteert Tricorp zich als trendsetter in de markt voor werkkleding.
 
De collectie is er zowel voor dames als heren en bestaat uit T-Shirts, poloshirts, sweaters, hoodies, jassen, chino's en jeans. Kortom voor iedereen die er modieus uit wilt zien op de werkvloer, die zijn of haar identiteit als drager en als bedrijf extra naar voren wil laten komen, maar ook voor wie de grens tussen kleding voor werk en voor vrije tijd wil laten vervagen, is Tricorp Premium een must!

  

  

  

Materialen & kleuren

Tricop Premium is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitstoffen welke voor een fijn draagcomfort zorgen. Dit zal u merken als u uw Premium kledingstuk voor het eerst aantrekt! De collectie wordt gekenmerkt door fitted producten met een mooie pasvorm. Bovendien worden de kledingstukken gekenmerkt door de rubberen Tricorp Premium patch. De collectie is beschikbaar in een ruime maatrange voor zowel dames als heren en zijn allen vervaardigd van dezelfde materialen. Belangrijk om te weten is dat er een verschil is aangebracht in de dames en heren kledingstukken. De damescollectie is vrouwelijker vormgegeven en verschilt iets in details van de herencollectie.
 
Bovendien zijn de doeken waarmee Tricorp Premium kledingstukken zijn geproduceerd OEKO-TEX gecertificeerd. Deze standaard is erop gericht het gebruiken van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van eindgebruikers te beperken.
 

Route

U kunt ons bedrijf vanuit alle windstreken bereiken. Klik hier voor de kaart en de routeplanner.

Contactgegevens

Den Dam 29

7084 BL Breedenbroek

0315-651708

0651946633

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.